Barbermaskine Test – Find de bedste til prisen!

Udgivet
 1. Panasonic ES-ST25 ks
 2. Remington R5150 Titanium-X
 3. Braun 790CC HUGO BOSS edition
 4. Philips RQ1295/23
 5. Braun Series 7 – 799 CC
 6. Remington R7150 Black Diamond-X

Vi mænd bruger rigtig meget tid på barbering, faktisk bruger vi helt op mod 35 dage i løbet af vores liv på at stå og barbere os. Det er utrolig meget tid og derfor er det også rigtig vigtigt at vi har det rigtige udstyr, ikke blot bliver resultatet meget bedre, men også nemmere og hurtigere at udføre.

Der er intet som at starte dagen med et varmt bad, noget god morgenmad og en god tæt barbering så man ser velplejet og lækker ud og er klar til en lang arbejdsdag. I denne artikel vil vi vise dig hvad vi mener er den bedste barbermaskine netop nu. Vi har fået en unik mulighed for at teste 6 forskellige barbermaskiner, så lad os hoppe direkte ud i det så du kan læse mere om vores erfaringer.

Panasonic ES-ST25
1.799,00 kr

Panasonic ES-ST25 ks

Inden vi gik i gang med at teste denne nye topmodel fra Panasonic havde vi lavet lidt research på nettet for at læse hvad andre havde af erfaringer og meninger. Vi blev hurtigt overvældet af de mange positive anmeldelser som der var alle steder.

Vi fik den sendt med posten efter at have købt den online. Den blev hurtigt pakket ud og sat til opladning et par timer inden den kunne bruges. Inden testen startede havde vi bedt en testperson om ikke at barbere sig i 10 dage. Dermed var der en god skægvækst som vi kunne teste barbermaskinen på.

Den første rigtig positive ting vi stødte på var det ergonomiske design som gjorde at den lå helt perfekt i hånden, og hovedet på toppen af barbermaskinen var bevægeligt og fulgte dermed kæbens og ansigtets linjer.

I starten vil du muligvis have rigtig svært ved at tage den med ind i badet. Ikke mindst fordi du har betalt rigtig mange penge for den, men også fordi det går imod alt hvad vi tidligere har lært om at holde elektronik og vand langt væk fra hinanden.

Men med denne Panasonic ES-ST25 ks kan du rent faktisk tage den med ind under badet. Jeg har selv efterfølgende prøvet den inde i badet en dag hvor jeg havde travlt og var ved at komme for sent på arbejde.

Derfor tog jeg den med ind og udførte barberingen der. Jeg må sige at jeg er og var meget imponeret over hvor godt det fungere og jeg kan kun anbefale det.

Positivt

 • Kraftfuld motor
 • Automatisk sensor
 • Brug både i og uden for badet
 • God batteritid

Negativt

 • Ikke perfekt til alle skægtyper
 • Man skal bruge standeren for at oplade

Samlet giver vi Panasonic ES-ST25 ks en bedømmelse på 5/5 og alt i alt en rigtig postivt oplevelse selvom den ikke er den billigste du kan finde derude. Vi har dog hjulpet dig lidt og fundet den til 1.799,00 kr. Hos Nicehair.dk

Remington R5150
599,00 kr

Remington R5150 T

Her har vi taget fat på testens absolut billigste barbermaskine som er lavet af fabrikanten Remington. Remington laver et stort udvalg af barbermaskiner, skægtrimmer, hårtrimmere og meget andet.

I og med at det var testens billigste barbermaskine, så havde vi ikke de største forventninger, men det skulle hurtigt vise sig at vi blev positivt overrasket.

Den har tre uafhængige roterhoveder hvilket gør den smidig og fleksibel til at komme ind selv de mest vanskellige steder. Det gælder især de steder hvor det normalt er vanskeligt at få alle hår med såsom halsen, nakken og på kæben.

Selve bladene er lavet af titanium, det vil sige de er ekstra skarpe og holder i længere tid. På bagsiden er der ligeledes en pop-up trimmer som du kan bruge hvis eksempelvis barkenbarterne eller hårgrænsen i nakken skal rettes til.

Den her barbermaskine er super god til dig som ønsker en billig men stabil løsning og en barbermaskine som kan give et rigtig pænt og tæt resultat.

Positivt

 • Vaskbar
 • Pop-up trimmer
 • Tæt og behagelig barbering
 • Nem at rense

Negativt

 • Holder ikke længe på batteriet
 • Lang tid om at lade op

Samlet set giver vi Remington R5150 Titanium-X en bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner, den kan altså ikke helt følge med de dyre og store modeller, men til prisen gør den det upåklageligt, find den her til 599,00 kr. Hos Wupti.com

Braun 790CC
1.899,00 kr

Braun 790CC HUGO BOSS edition

Her er den barbermaskine som jeg personligt havde glædet mig allermest til at prøve og teste. Braun er om nogen kendt for deres meget stabile maskiner som altid virker upåklageligt.

Selve designet er ekstremt lækkert og moderne. Den udstråler elegance og maskulinitet en blanding som vi her på Mantime.dk syntes rigtig godt om. Denne udgave er lavet i en limited edition i samarbejde med Hugo Boss og man må sige de har ramt noget helt rigtigt.

I og med det er en limited editon så sælges den kun i et begrænset antal og i en begrænset periode, så med andre ord hvis det her er barbermaskinen du bare må eje, så skal du altså slå til nu.

Ifølge Braun selv skulle Braun 790CC HUGO BOSS edition give den perfekte barbering i og med at den levere 10.000 mikrovibrationer. Det giver altså en mere grundig og behagelig barbering og der bliver opfanget langt flere hår end normalt. Da jeg skulle prøve den havde jeg ladet skægget stå i lidt over en uge, og jeg havde virkelig set frem til om man kunne mærke en forskel som Braun hævdede.

Der var ingen tvivl om at barberingen var hurtigt overstået og resultatet var perfekt. Men hvis man sammenligner den med eksempelvis Panasonic ES-ST25 ks, så virkede Panasonic lidt mere smidig og det gjorde sig især gældende de steder hvor det kan være svært at komme til. Men vi snakker om småting, for som sådan er forskellen ikke den store.

En anden vigtig ting at nævne er at der medfølger en rensestation. Normalt med de billige barbermaskiner så skal du vedligeholde dem og rense dem efter hver barbering, det tager tid og det er der ikke særligt mange af os der har så meget af. Derfor er denne rensestation super god, da du bare kommer barbermaskinen ned og så renser den sig selv. En masse tid og svinere på badeværelset er dermed sikret.

Positivt

 • Holder længe på batteriet
 • Sonisk Teknologi der tilpasser sig ansigtet
 • Vandtæt og vaskbar
 • Rensestation – Selvrensene
 • Rejsetaske medfølger
 • 2 års garanti

Negativt

 • Reservedele er dyre
 • Bliver varm efter noget tid

Samlet giver vi Braun 790CC en bedømmelse på 4 ud af 5 mulige stjerner. Selvom den på mange måder minder om testvinderen fra Panasonic, så er der den lille detalje at Panasonic modellen føles mere behagelig og fleksibel. Ellers et rigtig godt køb og du får en super tæt barbering.

Philips RQ1295/23
1.499,00 kr

Philips RQ1295/23

Inden vi begyndte denne test og bedømmelser af barbermaskiner, så var det vigtigt for os at vi fandt frem til nogle i forskellige prislejer og med forskellige funktioner. På denne måde ville testen være mere værdifuld og derfor har vi også valgt at tage barbermaskiner med som er i den helt dyre ende.

Denne fra Philips er den næstdyreste i hele testen og forventningerne var rigtig høje, nogen vil måske endda mene at de var alt for høje. Vi havde nemlig læst lidt rundt omkring på nettet og mange steder fik den super flotte ord med på vejen.

I og med at prisen er ret høj, så er det ikke en typisk barbermaskine der henvender sig til studerende. Her forslår vi derimod at du kigger nærmere på Remington R5150 Titanium-X, som er billig og levere et godt resultat. Men denne henvender sig mere til den moderne mand som altid er på farten og derfor ikke har alt for lang tid til at barbere sig.

For med Philips RQ1295/23 går det rigtig hurtigt, dens tre roterhoveder kommer nemt rundt over det hele og får alle hår med. Det er virkelig som en leg og inden man har set sig om så er man færdig med barberingen.

En af de rigtig smarte ting ved denne barbermaskine er at man kan skifte roterhovedet ud med det vi kender fra en almindelig skægtrimmer eller hårtrimmer. Det gør sig godt hvis du eksempelvis ikke ønsker en helt glat barbering men ønsker en hvis længde på skægget.

I vores test havde vi fået 2 venner over til at prøve trimmeren. Vi havde bedt dem om noget tid i forevejen ikke at barbere sig, så de kom ubarberet og klar til at teste løs. Den ene skulle have skægget helt glat og den anden ønskede at have et par millimeter tilbage.

Ham der ønskede skægget helt glat fik et fantastisk resultat, den kom virkelig rundt alle steder og det tog ikke mange sekunder at gennemføre hele barberingen. Ham der ønskede et par millimeter ønskede samtidig at kanterne skulle rettes til og her følte vi ikke den leverede godt nok og vi måtte efterfølgende gøre kanterne helt skarpe med en skraber.

Positivt

 • Kan tages med i bad
 • Rensestation
 • Ergonomisk design
 • hurtig opladning
 • Udskifteligt hoved

Negativt

 • Batteritiden
 • Prisen

I vores lille testpanel blev vi enige om at når man giver over 2.000 kroner for en barbermaskine så skal batteriet også kunne holde længere end det vi testede det til. Det er sammen med en lidt høj pris det eneste minus vi kan sættes ved den og derfor får den 4 ud af 5 stjerner.

Braun Series 7
2.799,00 kr

Braun Series 7 – 799 CC

Hvis du interesserer dig for teknologi så vil du helt sikkert falde ned af stolen når du læser om denne barbermaskine fra Braun, den er nemlig fyldt alt den nyeste teknologi.

Der er blevet forsket meget i hvordan man opnår det bedste resultat, den tætteste barbering og at huden ikke tager skade under barbering. Det er her teknologien kommer ind i billedet og med denne barbermaskine opnår du altså tæt på det perfekte resultat.

På selve barbermaskinen har du nogle forskellige indstillingsmuligheder som du kan benytte dig af. Vælg den indstilling som passer bedst til både din hud og dit skæg.

Ligesom med en del andre maskiner i denne test så medfølger der også her en rensestation, som kan rense barbermaskinen efter brug. et vil sige du spare en masse tid og undgår at have hår over hele toilettet når du er færdig.

Men den her rensestation er helt unik. Den ikke blot renser, men totalt desinficerer alt. Ikke nok med det så lader den selvfølgelig også op så den er klar til næste morgen. Alt det foregår med kun et tryk på en enkelt knap.

Positivt

 • Alkoholbaseret rengøringsstation
 • Hurtig og automatisk opladning
 • Kan vaskes under vand
 • 10.000 mikrovibrationer i minuttet

Negativt

 • Prisen

Der er ikke nogen tvivl om at det her er en fantastisk barbermaskine, men prisen er ganske enkelt for høj. 2.799 kr. Er rigtig mange penge og så meget bedre er den ikke en testvinderen Panasonic ES-ST25 ks og Braun 790CC HUGO BOSS edition. Derfor kan vi kun give den 4 ud af 5 mulige stjerner.

Remington R7150
1.049,00 kr

Remington R7150 Black Diamond-X

Mange mener at barbermaskiner med roterhoveder er dem som udfører arbejdet bedst og som er mest behagelige at bruge. Hvad du syntes vil vi lade dig om at mene. Denne barbermaskine fra Remington siges at have en meget bedre glide evne end de tidligere modeller og det var noget vi havde set frem til at teste om man kunne mærke en forskel.

Jeg testede denne maskine på mig selv, første gang var efter et par dage uden barbering. Det var rigtig nok den føltes lidt mere glidende og nem at håndtere. Men i forhold til prisen og besparelsen så var det ikke meget, og det var bestemt ikke til at mærke at der skulle være tale om op til 4 gange mere.

Bladene er lavet af titanium det gør dem ekstra skarpe og samtidig med det så holder de ligeledes i langt længere tid. Der er altså mange fordele ved denne R7150, men når man kan få en søster model der er stort set ligeså god til halvpris så er det alså værd at foretrække.

Positivt

 • Popup trimmer
 • Kan vaskes under vand
 • Titaniums blade
 • 2 års garanti

Negativt

 • Pris
 • Bliver varm
 • Lang tid om at oplade

Selvom det på mange punkter er en ganske habil barbermaskine som gør et godt stykke arbejde, så er den bare op imod nogle nye teknologier der kan give en tættere og hurtigere barbering. Ligeledes trækker prisen lidt ned da du kan få Remington R5150 Titanium-X til tæt på halv pris. Derfor kan vi kun give den 3 ud af 5 mulige stjerner.

Forfatter: mantime

her er lidt tekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *