Hårtrimmer Test – Find de bedste hårtrimmere her..

Udgivet

Har du brug for en ny og god hårtrimmer? Så er du kommet til det helt rette sted, her giver vi dig et indblik i hvilke hårtrimmere der er bedst på markedet og hvor du kan finde de bedste tilbud netop nu.

Vi har nemlig fået en helt unik mulighed for at teste nogle af de mest efterspurgte modeller så vi kan finde frem til hvilken der er bedst i test og hvor du får mest for pengene.

Du har måske selv prøvet før at købe en billig trimmer i kvickly eller Bilka hvor du efter bare et par uger må indse at den ikke var pengene værd og nu er ødelagt.

Sådan er det ofte med de helt billige trimmere, de holder ikke i længden og derfor kan vi kun anbefale dig at købe noget godt, så kig med nedenfor og se om der ikke er noget du kan bruge.

babyliss-pro-fx660se

BABYLISS PRO FX660SE

VURDERING: 4.9
PRIS: 799 kr
FORHANDLER: MADE4MEN.DK

babyliss er om nogen kendt for at have et stort udvalg til nogle rigitg gode og attraktive priser.

Denne Pro FX660SE Hårtrimmer er en af deres mest solgte i nyere tid og den er ganske enkelt også rigtig god og robust.

Den er ofte brugt i mange professionelle frisørsaloner over hele verden, så det er altså virkelig kvalitet for alle pengene.

Den er justerbar og kan dermed klippe i 5 forskellige længer, batteriet holder rigtig godt og du kan selv vælge om du vil kører den med ledning eller på batteriet.

799 kr


Wella Xpert Chrome HS71

Her ser du en super professionel hårtrimmer til frisører, den er brugt af mange af de største saloner i verden og giver et unikt resultat.

Sammen med trimmeren får du en ladestation som lader den op på rekordtid, der er også 5 forskellige afstandskamme i forskellige længder der sikre en flot og ensartet klipning.

Den er både ergonomisk og en ultra let, den ligger derved rigtig godt i hånden og er rigtig nem at bruge.

Til ganske almindelige mænd og kvinder vil den her måske være lidt overkill da den ikke er helt billig, men er skal du åbne din egen salon så er den et must-have.

Remington HC5950 Touch Control

Som de første i verden kunne Remington introducere denne hårtrimmer som har en touch-screen på fronten.

Den har et helt unikt og lækkert design og bygger altså på den nyeste teknologi.

Blandt andet er den lavet på titanium blade som sliber sig selv efter brug så du altid er sikret en effektiv og præcis klipning hver gang.

hvis du er meget på farten og rejser meget så er det ikke altid at du har et sted lige i nærheden hvor du kan lade den op, men det smarte er at denne trimmer kan lades via USB, så du kan bare slutte den til computeren og så lader den på.

Remington HC5750

Hvis du blot ønsker dig en god og hurtig trimmer som kan give et rigtig flot resultat uden at den skal koste alt for meget, så kan vi kun anbefale denne billige Remington hårtrimmer.

Det smarte ved lige præcis den her model er at den kan klippe i over 15 forskellige længer og dækker altså fra 1 til 42 mm, hvilket er ganske imponerende.

Den er netop nu på tilbud, så vi kan kun anbefale dig at klikke dig ind og læse meget mere og se om ikke den her er noget for dig.

Panasonic ER 1611

Hvis du spørger din lokale frisør hvilket mærke der er bedst blandt hårtrimmere, så er der rigtig stor chance for at han eller hun vil sige Panasonic.

Den bliver nemlig brugt af rigtig mange frisører over hele verden, hvor den også har et rigtig godt ry for at være super solid og holde rigtig godt på batteriet.

Når den så løber tør for strøm så sætter du den blot ned i den medfølgende ladestation, her lades den fuldt op på lige omkring en time, hvilket er rigtig hurtigt.

Vi har fundet den flere steder på nettet med store besparelser og nogle steder er den sat ned med helt op til 30% så klik dig endelig ind og se alle de gode tilbud netop nu.

Panasonic ER 1421S

Kender du til det at en trimmer ikke har power nok til at komme igennem håret og derfor går i stå eller hakker håret over så det gør ondt på den der bliver klippet?

Det problem vil du ikke komme udfor med denne super hårtrimmer fra Panasonic som er en af absolut mest respekterede trimmere blandt frisører og eksperter fra hele verden.

Helt perfekt til både almindelig brug, men også perfekt til dig der ønsker at åbne en mindre salon derhjemme, vil du vide mere så hop ind på linket ovenfor, her er der meget mere information at hente.

Hvorfor købe online?

Mens flere og flere køber stort set alt over nettet, så er der stadig en hel del der foretrækker at handle i en fysisk butik. Det er selvfølgelig helt op til dig hvad du vælger men lad os komme med et eksempel på hvorfor du bør handle online.

Forestil dig at du tager ned i din lokale isenkram for et finde en god og billig hårtrimmer, du kommer derned og får et par gode råd men du syntes ikke lige de har det produkt du skal bruge.

Du siger derfor tak for hjælper og vælger at tage videre, du vælger at kører mod Elgiganten, Bilka, Matas, Magasin, Føtex eller måske endda Imerco. Det koster dig både rigtig meget tid og penge transport at finde frem til hvor du skal købe.

Istedet kan du sidde hjemme i sofaen og lave din helt egen lille prissammenligning og vurdere hvilke webshops der har de bedste priser på det gældene tidspunkt.

Det kan spare dig rigtig mange penge og tit og ofte er priserne i diverse danske webshops også billigere end i fysiske butikker.

Hvor finder jeg reservedele?

hvis du er løbet tør for olie eller en af afstandskammene er knækket, så vil du selvfølgelig gerne vide hvor du kan købe det henne. Vores erfaring er at det godt kan være svært at finde hos de almindelige forhandlere.

Du skal derimod søge inde på de forskelligeproducenters hjemmesider, her er det ofte muligt at finde selv de mindste reservedele, så kig endelig ind der hvis du har behov for det.

Kan jeg bruge den i vådt hår?

Mange af de nyeste trimmere kan du sågar tage med ind under bruseren og derved bruge den i badet, men det er dog ikke alle hårtrimmer der kan det.

Vi råder dig til at læse manualen ordenligt igennem inden du kører den igennem vådt hår eller tager den med i bruseren.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du sidder efter at have læst vores mange test og anmeldelser og har et spørgsmål til et af produkterne, så kan du nedenfor skrive en kommentar og så skal vi nok hjælpe dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at dele artiklen på Facebook eller Twitter, det kunne jo tænkes at nogle af dine venner også stod og skulle anskaffe sig en trimmer og derfor kunne have brug for at par gode råd til hvad man burde vælge.

Forfatter: mantime

her er lidt tekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *